Created with Sketch.

Team Cashbuddy springer Nordpolen Marathon

2019-04-01

Vi fortsätter vår tradition att utmana elementen. I februari deltog styrelsemedlemmen Mikael Jönsson i en bestigning av Kilimanjaro.

Den 9 april skickar vi vår styrelseordförande Magnus Steen till Nordpolen, där han ska representera Team Cashbuddy vid Nordpolen marathon. Vid världens norra ände anordnas det enda maratonlopp som springs på vatten: North Pole Marathon.

Deltagarna springer på arktiska isflak med bara två meter mellan löparna och det iskalla vattnet i Atlanten. Temperaturen kan bli nedåt 30-40 minusgrader. Det här är förmodligen världens mest extrema maraton, och det har beskrivits som ”alla löpares livs upplevelse.” Ett femtiotal löpare från 20-talet länder kommer att ge sig ut på den 42 km långa banan. Läs mer om loppet på www.npmarathon.com.

Följ Magnus resa på: www.tillnordpolen.se eller på instagram 

Team Cashbuddy sponsras av Craft, JSM Gruppen, Bliz, Texstar och ContractGizmo.

För mer information kontakta Magnus Steen på 0703-762324.

JSM Financial Group AB (publ)
Martin Jönsson
070-56 56 550
martin@jsmgruppen.com


JSM Financial Group AB (publ) är ett holdingbolag som äger bolagen Cashbuddy AB, Cashbuddy Oy och Cash2you Nordic AB.

Dotterbolagen bedriver utlåning till allmänheten. Krediterna utgörs av blancokrediter med löptider mellan ett och fem år. Det svenska dotterbolaget Cashbuddy AB är ett konsumentkreditinstitut med tillstånd av Finansinspektionen och står under dess tillsyn. Det finländska dotterbolaget är registrerat i Kreditgivarregistret. Bolagen marknadsför sig under varumärket Cashbuddy. Mer information finns på respektive bolags hemsida.

www.cashbuddy.se
www.cashbuddy.fi

Vi brinner för företagande.

Vi tycker det är kul att göra affärer precis som det är kul att se människor utvecklas i sina uppgifter.

Det primära för oss som investerare är att tjäna pengar. Men vi vill också testa och utveckla våra idéer och se dessa växa och frodas. ”Hur svårt kan det vara?” är den devis vi ofta arbetar efter.

Konferensrum med rustikt bord