Created with Sketch.

Meddelande om förtida inlösen av obligationslån

2019-12-31

JSM Financial Group AB (publ) (”Emittenten”) meddelar härmed att den utövar sin rätt att i förtid begära inlösen i sin helhet av Unsecured Floating Rate Notes med ISIN SE0009805500 (”Obligationslånet”)

Den 22 november 2019 meddelande Emittenten att förtida inlösen av Obligationslånet planerades genomföras omkring den 20 januari 2020.

Emittenten lämnar härmed ett oåterkalleligt meddelande om att denne kommer att, i enlighet med artikel 9.3 (Frivillig helhetsinlösen) i villkoren för Obligationslånet, lösa in Obligationslånet i sin helhet, enligt de villkor och förutsättningar som anges i Obligationslånet, den 20 januari 2020. Varje obligation under Obligationslånet kommer att lösas in till ett belopp motsvarande 100 procent av dess nominella belopp tillsammans med upplupen men obetald ränta. Betalning kommer att ske till varje person som i enlighet med villkoren är registrerad som ”Noteholder” per den 13 januari 2020 avseende Obligationslånet.

För mer information vänligen kontakta:

Emittenten:

Martin Jönsson, CEO

Telefon: +46 (0)70 565 65 50.
E-mail: martin@jsmgruppen.com


Denna information är information som JSM Financial Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra till följd av EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades för offentliggörande genom förmedling av kontaktpersonen som anges ovan, klockan 15:15 CET den 31 december 2019.

Vi brinner för företagande.

Vi tycker det är kul att göra affärer precis som det är kul att se människor utvecklas i sina uppgifter.

Det primära för oss som investerare är att tjäna pengar. Men vi vill också testa och utveckla våra idéer och se dessa växa och frodas. ”Hur svårt kan det vara?” är den devis vi ofta arbetar efter.

Konferensrum med rustikt bord